Het bureau heeft ook een belangrijke taak om ons land (en soms ook daarbuiten) een stukje mooier en beter te maken!
Jane van Biezen

Jane van Biezen - teammanager afdeling Stedenbouw en Landschap

Hoe ben je bij KC terecht gekomen?

Ik ben na mijn opleiding Office Management via Randstad gedetacheerd bij KuiperCompagnons terecht gekomen. Ik ben als junior secretaresse begonnen en ben doorgegroeid naar directiesecretaresse wat ik jaren met plezier en passie voor het vak heb gedaan. Sinds 2022 ben ik teammanager van de afdeling Stedenbouw en Landschap.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste vind ik de collega's en (informele) werksfeer. Geen dag is hetzelfde en je kunt ook meerdere zaken oppakken die je baan afwisselend en veelzijdig maken.

Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit bij jou?

Ik werk 32 uur per week. Begin van de week ben ik veel met overleggen en afstemmen bezig en de acties die daaruit voortkomen. Tussendoor moet ik ook telefoontjes en e-mails afhandelen. Op kantoor weet iedereen mij ook goed te vinden. Ik houd me met veel verschillende dingen bezig op het gebied van werkplanning, PR & Communicatie en financiële kwesties. Samen met het afdelingshoofd ben ik verantwoordelijk voor het hele team van Stedenbouw en Landschap.

Waarom zou je iemand aanraden om bij KC te werken?

Het is een leuk en gezellig bedrijf met een leuke mix van medewerkers. Het is haast een familieachtige sfeer. Er is voldoende aandacht en ruimte om persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Het bureau heeft ook een belangrijke taak om ons land (en soms ook daarbuiten) een stukje mooier en beter te maken!

foto medewerker Jane van Biezen