Bij KC krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken in projecten, maar ook over interne kwesties zoals de richting van het bureau
Kate Unsworth

Kate Unsworth - Stedenbouwkundige en projectleider

Hoe ben je bij KC terecht gekomen?

KuiperCompagnons was de laatste van mijn 4 werkplekken tijdens het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam, waar je elke 6 maanden wisselt van werkgever en zo een hele brede ervaring opdoet als je je BEP haalt. Vanaf het begin voelde ik me erg op mijn plek.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

De breedte en diversiteit! Dat je de ene dag bezig bent met het uitzoeken van natuurinclusieve beplanting, terwijl je de andere dag diep in discussie zit over de strategische aanpak van een project of in gesprek gaat met bewoners. Relaties opbouwen met mensen om samen verandering tot stand te brengen, daar geniet ik ook van. Ik geloof dat stedenbouw een sleutelrol speelt in een duurzamere toekomst, dus dat ik daaraan elke dag een bijdrage lever, geeft me veel motivatie!

 

Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit bij jou?

Sommige dagen zijn vol met afspraken over de voortgang of richting van projecten met collega’s, opdrachtgevers en partners, of ik zit achter de computer tekeningen of schema’s te maken. Andere dagen ga ik op pad, bijvoorbeeld naar Zwolle waar ik met Engie aan de transformatie van het Harculo-terrein werk. Dat is dan wel een bijzonder dag in een oude energiecentrale zitten langs de IJssel met de schetsrol op tafel!

Waarom zou je iemand aanraden bij KC te werken?

Bij KC krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken in projecten, maar ook over interne kwesties zoals de richting van het bureau. Het opleidingsbudget dat voor iedereen beschikbaar is, vind ik een fantastisch initiatief. De projecten hier zijn ook heel divers en je hebt zo veel kennis paraat door de collega’s van alle verschillende afdelingen. Iedereen kan hier zijn plek vinden!

 foto medewerker Kate Unsworth