Bouwkunde

KuiperCompagnons biedt ontwikkelaars, aannemers en architectenbureaus diensten aan op het gebied van bouwkundige advisering, begeleiding en bouwtechnische uitwerking en -engineering. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoering van een project.

De afdeling is een gebalanceerde mix van verschillende bouwkundigen en projectleiders; allen opgeleid tot ingenieur en met een brede en/of specialistische kennis van de bouwpraktijk en ruime ervaring.
Met name de diversiteit in onze opdrachtenportefeuille leidt tot een vernieuwende aanpak van projecten.

Door verregaande kennisuitwisseling tussen de verschillende bouwwerelden, zoals bijvoorbeeld de farmacie, ziekenhuis- of woningbouw kunnen wij op elk niveau onze opdrachtgever voorzien van hoogwaardig advies over een project of ontwikkeling.

KuiperCompagnons is gespecialiseerd in de uitwerking van projecten in een Building Information Modelling (BIM) model. Wij acteren als BIM-partner, BIM-manager of beide en kennen de mogelijkheden en moeilijkheden. Op dit gebied kunnen wij een uitgebreid dienstenpakket aanbieden.

Marc Fieggen