TinbergenWageningenappKCopen.jpg
TinbergenWageningenappKC01.jpg
TinbergenWageningenappKC02.jpg
TinbergenWageningenappKC03.jpg
TinbergenWageningenappKC04.jpg
TinbergenWageningenappKC06.jpg

Hollandseweg 'De Tinbergen'

Wageningen – De Tinbergen' in Wageningen, bestaat uit 48 twee- en driekamerappartementen met een voor alle bewoners bereikbare halfverdiepte stallingsgarage.

De Tinbergen' in Wageningen, bestaat uit 48 twee- en driekamerappartementen met een voor alle bewoners bereikbare halfverdiepte stallingsgarage. Ieder appartement heeft de beschikking over een parkeerplaats en ruimte in de fietsenstalling.

Het gebouw onderscheidt zich in de buurt door de eigentijdse architectuur. Dit betekent echter niet dat het gebouw volledig 'los' van de omgeving staat. Bij het ontwerp is goed gekeken naar de reeds bestaande bouw aan zowel de Hollandseweg als de Nobelweg. Hierdoor is de Tinbergen modern, maar sluit het ook perfect aan bij de omgeving.

De bomen die aanwezig zijn op het terrein, zijn in het ontwerp zo veel mogelijk gerespecteerd en in het plan ingepast. Anders dan bij veel andere nieuwbouwprojecten, zijn de bewoners zodoende al direct vanaf de oplevering omringd door volwassen groen in plaats van enkel jonge aanplant.

gerelateerde projecten