Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Oct. '17
Hellevoetsluis

Woensdag 20 september 2017 is het definitief ontwerp gepresenteerd voor de openbare ruimte en gevelverbetering van winkelcentrum De Struytse Hoeck aan een volle zaal geïnteresseerden in de Heliniumzaal te Hellevoetsluis. De winkeliersvereniging, eigenaren en de gemeente Hellevoetsluis werken gezamenlijk aan de modernisering van winkelcentrum.

KuiperCompagnons is verantwoordelijk voor zowel de herinrichting van de openbare ruimte als de gevelverbetering. Het winkelcentrum van Hellevoetsluis krijgt een facelift: van Struytse hoeck naar Struytse tuinen. Eén herkenbare en comfortabele verharding, geflankeerd door aantrekkelijke, open en uitnodigende gevels zorgen voor rust en samenhang. De Struytse boeketten met een weelderige beplanting leiden de bezoekers van plek naar plek door het winkelcentrum. Ook bijzondere solitaire bomen dragen bij aan een aantrekkelijke groene sfeer, zodat er elk seizoen iets nieuws is te beleven. De bijzondere pleinen krijgen een eigen uitstraling binnen het centrum: als ontmoetingsplek en podium voor activiteiten. Aan het kanaal krijgt De Struytse Hoeck er een unieke publieke ruimte bij, een echte blikvanger en fotomoment.

Het winkelgebied nodigt met de nieuwe inrichting en gevelverbetering nodigt bezoekers uit tot langer verblijven en ontdekken. De bewoners, ondernemers en andere belangstellenden zijn enthousiast over de plannen. Op basis van dit ontwerp zal in de komende maanden door de eigenaren en gemeenteraad besloten worden op welke manier er doorgepakt zal gaan worden.

project:

Van de Struytse Hoeck naar de Struytse tuinen

4gf9WuHgK28

Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Hellevoetsluis
YpeDPrOZhy4

Sponge City Plus, Ningbo China

Ningbo, China
sXl7K3FysWI

Pearl Island

Haikou, China
l_YR6GydZAM

Jakarta, a new perspective

Jakarta ID
kaBcF9SZnQU

Sea Spring Eco Cities

rM8R5gfrqbk

RijswijkBuiten 't Haantje

Rijswijk NL
M_w4NVm_prQ

Kasteeltuin Zevenbergen

Zevenbergen NL
oPIUPDLjVX8

Impressie workshop Green Dragon Lake

Beijing CN
c4Tp3JkcziM

Aarle Best

Aarle NL
IpWtRpz11jo

Centum Ontwikkeling

Zevenbergen NL
FbWios5j8zA

Groen wonen in 't Haantje

Rijswijk NL
mbdfNdqLFI4

The Return of Shantou

Shantou CN