VeendamlaboratoriumexterieurKuiperCompag_th.jpg
VeendamlaboratoriumKuiperCompagnons_th.jpg
Apr. '19

Laboratorium Waterschap Hunze en Aa’s opgeleverd

Het laboratorium van Waterschap Hunze en Aa’s in Veendam is opgeleverd. In het door KuiperCompagnons ontworpen laboratorium is gekozen voor een opzet aan het water met daglichttoetreding rondom het gehele gebouw.
Het Waterschap van Hunze en Aa’s controleert in dit laboratorium de kwaliteit van het oppervlakte- en zwembadwater van de regio. Het vormt daarmee een belangrijke maatschappelijke functie voor de veiligheid van het water. Het gebouw is circa 1000 m2 en heeft een zeer flexibele indeling dankzij de generieke opzet. Het personeel heeft inmiddels hun nieuwe werkplek in gebruik genomen en is zeer enthousiast over het uitzicht en de transparantie van het gebouw.