Duurzaamheid

Kuipercompagnons heeft kennis van zaken als het gaat om de praktische invulling van duurzaamheid binnen het project. Of het nu gaat om de advisering voor een specifieke installatie of een GPR-toetsing, wij zorgen ervoor dat het door u gewenste niveau van duurzaamheid wordt bereikt.

Diensten

BREEAM-NL advisering
Om in aanmerking te komen voor een BREEAM-NL certificaat is het van belang dit in een vroeg stadium mee te nemen in het project. De adviseurs van KuiperCompagnons zijn BREEAM-NL Nieuwbouw en -Renovatie Expert en kunnen u hierin adviseren.

Toetsing GPR-gebouw
Een andere methode voor de toetsing van duurzaamheid van het ontwerp is GPR-gebouw. Hiermee berekenen wij onder andere de milieuprestatie. Voor woningen en kantoren >100m2 is het sinds 2013 verplicht om bij de vergunningsaanvraag deze milieuprestatieberekening op te stellen.

Duurzaamheidsadvies
Om u wegwijs te maken in het oerwoud dat duurzaamheid heet kunnen wij voor elk project en voor elk budget adviseren welke maatregelen voor het project het meest efficiënt kunnen zijn. Voor nu en in de toekomst.


Gerelateerde projecten